DATO: 02.01.2013 / KLOKKESLETT: 23:02

0 kommentar(er)

Hei! Og godt nyttår alle sammen :-)

Ferien er over og skolen begynner allerede i morgen. Jula har gått så utrolig fort synes jeg. Gruer meg til å stå opp tidlig i morgen, men gruer meg aller mest til alle prøvene som kommer allerede i neste uke. Men det  blir jo veldig gøy å se alle i klassen igjen! Det er ganske deilig at i begynner på en torsdag da er det bare to dager til helg, haha :-)Gleder meg masse til helga. Da drar jeg, Rikke og Marie opp til hovden. Blir super gøy! Gleder meg til å stå på ski igjen så lenge siden sist.

Dette ble egentlig et ganske kjedelig innlegg, haha jaja.

 

- Begynner dere på skolen i morgen?

 
DATO: 25.12.2012 / KLOKKESLETT: 00:43

0 kommentar(er)

Hei dere! 

 Håper alle har en super jul med venner, familie, god mat og gaver. Håper dere koser dere like mye som meg.

 

Ikke mangel på snø i allefall! Her i Kristiansand har det snø masse masse. Men  det er jo bare koselig synes jeg.

 

Blir nok ikke så mye blogging i jula, men kommer nok noen innlegg i mellom :-) God jul, så bloggest vi.
DATO: 01.12.2012 / KLOKKESLETT: 18:20

2 kommentar(er)

Hei!

Bursdagen i går var veldig vellykket. Vi hadde det kjempe gøy med mye latter og prat. Skal legge ut bilder i kved. I dag er det 1.desember! Endelig er vi i desember og den første gaven i adventskalenderen skal åpnes . Elsker juletiden, det er så koselig.

I dag våknet jeg opp til snø! Det var kjempe gøy! De første kakemenneneog pepperkakene har også blitt bakt. Julestemmningen er på plass her i huset.- Hva har du gjort i dag? Har du julestemmning?

Charlotte

 
DATO: 16.11.2012 / KLOKKESLETT: 15:11

2 kommentar(er)

Hei dere!

Endelig er det helg. Har vært to tentamener denne uka, så det har blitt mye øving i det siste så det skal bli gått med fri. Denne helga er den første helga på lenge at jeg ikke skal så veldig mye. Har ikke lagt så

mange planer faktisk. Skal ta litt bilder og bake med Malin og Marie i morgen. Gleder meg masse, alltid gøy å gå med de to. Bildene vi tar skal jeg selfølgelig legge ut på bloggen! På søndag skal jeg faktisk

på kino. Jeg skal se twilight, elsker de filmene! Den hadde jo premiere i går. Har noen av dere sett den? Viss dere har, var den bra? :-)

Tommelen opp for helg!

- Hva skal dere i helga? Noen som skal ha en slapp helg som meg?

Charlotte 

Design av

hits