DATO: 29.11.2012 / KLOKKESLETT: 21:58

3 kommentar(er)

Hei dere!

De to siste uken har det vært utrolig mye å gjøre på skolen. Tentamen, innleveringer og prøve muntig. Så har altså hatt veldig mye å gjøre. Det er jo siste innspurt av prøver og lekser før juleferie. Gleder meg masse til jul, tenk at det allerde er 1. desember på lørdag! Jeg gleder meg, elsker julen. Så det er altså grunnen til lite blogging.  Men altså tilbake til overskriften. Jeg hadde altså bursdag sist fredag, men skal feire den i morgen. Gleder meg masse masse. Kommer til å bli en topp kveld med de beste vennene mine. Skal nok få lagt ut noen bilder fra bursdagen! Så dere må følge med :-)

Har tenkt litt på hva jeg skal ha på meg. Men er ikke helt sikker. Hvilket antrekk synes du er  finest? Sorry for utrolig dårlige mobilbilder.. 

 

Antrekk 1. Skal være en ring som ligger på den lille vesken. Haha, litt vanskelig å se..

 

Antrekk 2. 

 

Antrekk 3. Det er altså da øredobber som ligger på vesken. 

Som sakt så må jeg bare beklage for veldig dårlige bilder! Finner ikke sim-kortet til kameraet skjønner dere.. Men dette var altså da de 3 antrekkene jeg ville vise dere. Viss dere lurer på hvor jeg har kjøpt tilbehøret, klærne eller vesken så spør i kommentarfeltet, så skal jeg svare!

 Så hvilket antrekk var den fineste? Har dere mye å gjøre på skolen før jul?

 

- Charlotte 
DATO: 12.11.2012 / KLOKKESLETT: 16:45

1 kommentar(er)


Elsker disse skoene! De ser såå fine. Føler de passer til alt, haha :-)

Nå bli det trening, vi bloggest! - Charlotte

 

- Hva synes du om skoene?

 

Design av

hits