DATO: 29.11.2012 / KLOKKESLETT: 21:58

3 kommentar(er)

Hei dere!

De to siste uken har det vært utrolig mye å gjøre på skolen. Tentamen, innleveringer og prøve muntig. Så har altså hatt veldig mye å gjøre. Det er jo siste innspurt av prøver og lekser før juleferie. Gleder meg masse til jul, tenk at det allerde er 1. desember på lørdag! Jeg gleder meg, elsker julen. Så det er altså grunnen til lite blogging.  Men altså tilbake til overskriften. Jeg hadde altså bursdag sist fredag, men skal feire den i morgen. Gleder meg masse masse. Kommer til å bli en topp kveld med de beste vennene mine. Skal nok få lagt ut noen bilder fra bursdagen! Så dere må følge med :-)

Har tenkt litt på hva jeg skal ha på meg. Men er ikke helt sikker. Hvilket antrekk synes du er  finest? Sorry for utrolig dårlige mobilbilder.. 

 

Antrekk 1. Skal være en ring som ligger på den lille vesken. Haha, litt vanskelig å se..

 

Antrekk 2. 

 

Antrekk 3. Det er altså da øredobber som ligger på vesken. 

Som sakt så må jeg bare beklage for veldig dårlige bilder! Finner ikke sim-kortet til kameraet skjønner dere.. Men dette var altså da de 3 antrekkene jeg ville vise dere. Viss dere lurer på hvor jeg har kjøpt tilbehøret, klærne eller vesken så spør i kommentarfeltet, så skal jeg svare!

 Så hvilket antrekk var den fineste? Har dere mye å gjøre på skolen før jul?

 

- Charlotte 
DATO: 17.11.2012 / KLOKKESLETT: 18:17

0 kommentar(er)

Nå gikk akkurat Marie og Malin. Har hatt en utrolig koselig dag med de to. Vi har lagd de beste bollene med sjokolade, krem og melis. Ble mett etter bare en, haha :-)

Her er noen bilder!

Se så herlige jenter!

Uten krem og melis

 


- Så de gode ut? Hva gjorde dere i kveld?

Charlotte
DATO: 16.11.2012 / KLOKKESLETT: 15:11

2 kommentar(er)

Hei dere!

Endelig er det helg. Har vært to tentamener denne uka, så det har blitt mye øving i det siste så det skal bli gått med fri. Denne helga er den første helga på lenge at jeg ikke skal så veldig mye. Har ikke lagt så

mange planer faktisk. Skal ta litt bilder og bake med Malin og Marie i morgen. Gleder meg masse, alltid gøy å gå med de to. Bildene vi tar skal jeg selfølgelig legge ut på bloggen! På søndag skal jeg faktisk

på kino. Jeg skal se twilight, elsker de filmene! Den hadde jo premiere i går. Har noen av dere sett den? Viss dere har, var den bra? :-)

Tommelen opp for helg!

- Hva skal dere i helga? Noen som skal ha en slapp helg som meg?

Charlotte 
DATO: 15.11.2012 / KLOKKESLETT: 14:24

0 kommentar(er)

Elsker instagram. Synes det er såå gøy å redigere og ta bilder. Dette er noen av de bildene jeg har tatt og lagt ut. Foressten jeg heter charlottehaaland! Legg gjerne igjen en kommentar med ditt brukernavn, så kanskje jeg følger deg.
Vi bloggest senere i dag :-)

- Hva heter du på instagram? Hva synes du om bildene?
DATO: 14.11.2012 / KLOKKESLETT: 22:17

0 kommentar(er)

Hei dere! :-)

Haha, for en kreativ overskrift dere. Er så dårlig å finne på overskrifter. Jaja, tilbake til det innlegget faktisk skal handle om.
Dagen har bare flyd forbi meg. Først skole, så dro jeg på senteret med Rikke, så trening og til slutt øving til nynorsk tentamen i morgen. Er ikke veldig god i nynorsk må jeg si, men skal gjør mitt beste.

Sorry for dårlig bilde. Tokk det rett før jeg dro til senteret.

- Hva har dere gjort i dag? Har dere mange tentamener nå for tiden?

Vi blogget i morgen! Charlotte
DATO: 13.11.2012 / KLOKKESLETT: 17:59

0 kommentar(er)

Hei dere!

I dag har vært en ganske kjedelig dag. Skole, lekser, trening. Siden jeg ikke har så mye å blogge om tenkte jeg at jeg kunne legge ut bilder av rommet mitt! Viss det er noe dere lurer på så bare spør i vei!- Hva synes du?

Charlotte


DATO: 12.11.2012 / KLOKKESLETT: 22:30

0 kommentar(er)

Åh, er ikke disse bildene nedenfor fine. Blir alltid så inspirert av å kikke gjennom sånne bilder. Jeg gjør alltid det når jeg kjeder meg, haha :-)

God natt dere! Vi bloggest i morgen. Klem fra meg

- Hva synes du om bildene? Er du like glad i å se på inspirasjonsbilder som meg?
DATO: 12.11.2012 / KLOKKESLETT: 16:45

1 kommentar(er)


Elsker disse skoene! De ser såå fine. Føler de passer til alt, haha :-)

Nå bli det trening, vi bloggest! - Charlotte

 

- Hva synes du om skoene?

 
DATO: 12.11.2012 / KLOKKESLETT: 14:14

0 kommentar(er)

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Design av

hits